Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Mariette - 1 januari 2012 15:49

GOTT NYTT ÅR 2012!!!


Jag har varit såååå kass på att blogga ett tag nu, jisses! Inte sedan i somras, fast det har sina orsaker också :-)

Men tänkte försöka komma igång igen!! Ni måste puscha på mig ;-)


Vad har hänt??!! Jo, för att göra en massa info kort......Jag har flyttat hem till mitt egna hus igen, separerade strax efter midsommar pga obekväma orsaker som jag helt enkelt inte trivdes med. Så både jag & alla mina djur har flyttat ifrån "landet", hästen har fått ny stallplats bara 5 min bilväg från mitt hus.


I oktober träffade jag en mysig kille, en sån där snäll kille som man inte tror ska finnas, men nu har jag funnit honom :-) Vi hjälps åt med allt, både boende, djur, ekonomi....vi tjafsar inte om något, och han har ingen förkärlek till varken alkohol, droger eller andra tjejer etc, jag har ju olyckligtvis råkat hitta "dom där" förut & det är därför relationerna inte fungerat. Men inget ont som inte har något gott med sig ;-)


Många har ju tyckt att det är illa att jag inte lyckats med relationer, men träffar man fel så gör man, hellre lämnar jag relationen än lever med lögner, otrohet och missbruk av olika slag. Jag skiter i vad folk tycker, jag tycker det är viktigare att MÅ BRA än att ha en "lång" relation som man kanske inte är trygg i etc.


Hade även 6 st kattungar nu i höst som såldes, de hamnade i Helsingborg, Göteborg, Töcksfors, Väse, Borgvik & Sunne & som vanligt sålde jag dom med veterinärintyg, chippade m.m Men nu har Trolliz blivit steriliserad så nu blir det inga kattungar mer ;-)


Hästen mår bra, letar dock medryttare. Hade en tjej som red 2 mån ca, men de fungerade inte då hon blev osäker för att han blev pigg, tror han blev pigg pga nytt foder samt at han även kom "igång" och fick upp flåset.


Nu får ni ha en riktigt Gott Nytt År 2012!! & Glöm inte puscha på mig så jag kommer igång med bloggandet igen :-)


/Mariette


Bilden nedan är min käre Björn & min Prins Dotten <3

 

☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards