Alla inlägg den 9 april 2012

Av Mariette - 9 april 2012 15:51

Tjplahopp!


Idag drog jag igång med LCHF kost! Bort med kolhydrater & in med massa fett :-) Passar mig finfint som älskar grädde & fet mat! Ska ner ca 10 kg har jag bestämt!


Va en tjej & kollade på stallplats idag också, verkade vara en jättebra tjej! Är så bra att hon som äger hela stallet låter mig & Angelica sköta uthyrningen m.m så det är vi som bestämmer vilka som ska få hyra in sig :-) Nu är vi 4 st i stallet & de fungerar bra :-) Denna veckan fick jag bara 1 utsläpp & 1 insläpp för att de andra varit fltiga & fylla i sig på stallschemat :-) Känns skönt när det fungerar så bra :-)


Påskhelgen har annars varit lugn, jobbat extra hela helgen! Fina pengar när lönen kommer ;-)


Nope, nu blir det lite mat! Gjorde en LCHF gryta på kött, grädde, lök, paprika, tomat & lite kryddor....lukta gott iallafall....hoppas de smakar också ;-)


En kompis hade lagt upp en bild på facebook......hahahaha! Kunde inte låta bli att kopiera den & lägga den här på min blogg....Så oerhört likt!! Skrattar så jag blir dubbelvikt snart...Titta & njut :-) Man funderar ju på hur det kommer sig att man vill se ut så? Är det verkligen så "sexigt" så man vill se ut så ?  

☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards