Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Mariette - 1 mars 2011 15:48

Nu har man tagit på sig 8 nätter på Avd 22, hjärnskadeteamet / neurologen på Sjukhuset :-) 3 nätter i Mars, 3 nätter i April & 2 nätter i Maj....sedan lär väl Avd 59 ringa fler gånger också, samt att 22:an erbjöd mig sommarvikariat :-) Dock så ska jag ju jobba hela sommaren i Kommunen eftersom Egyptenresan sker i november, då måste man spara semesterdagar :-) Jobb, jobb, jobb! = PENGAR :-)

Av Mariette - 1 mars 2011 12:45

Ja, många säger ibland att bara för att man är tjej så kan man inte ha eget hus.....? Hm, varför? Har man inte tummen mitt i arslet utan kan fixa & dona med huset själv så är det ju inga problem!


Jag har haft mitt hus sedan augusti 2007, flyttade dock inte in förrän i november eftersom jag va tvungen att fixa lite golv, väggar m.m Hela huset va inrett i 60-tal, vilket va fruktansvärt!! Jag har lagt in nya golv, fixat tapeter, målat vissa väggar, installerat luft/vattenvärmepump, renoverat badrummet etc. Nu är min nästa renovering till att byta fönster tänkte jag! De behövs......


På måndag kommer en mäklare hit & ska värdera mitt hus, senaste värderingen va på 650.000 kr, men efter den värderingen så har jag renoverat ett rum i källaren samt renoverat badrummet, & även installerat vedpanna så man kan elda i kombination till luft/vattenvärmepumpen.....så nu är det nog värt lite till :-)


Jag är stolt som är husägare, för i dagens läge är det inte många som kan köpa hus pga nya låneregler, bet.anmärkningar etc.....Men tar man tag i livet & gör något åt de istället för att gnälla så blir det alltid bra har jag märkt!! Annars hade jag inte suttit i detta hus idag!


Har också haft bet.anmärkningar, men tack vare extrainkomster pga modell/dansjobb så betalade jag bort min skuld, till skillnad från andra som slösar pengar på skit & tror att de ska leva i "lyx" & överflöd & försöka flascha med märkeskläder & skönhetsoperationer från topp till tå etc.....( drar absolut inte alla över en kant nu, men de finns de som bara opererar sig för att tro att de "ska bli något", medicinska ingrepp är helt klart en BRA förutsättning för många personer ! )


Nej, lyx för mig är att kunna ha mitt lilla 60-tals hus & vara skuldfri från fogden!


/Mariette

☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards