Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Mariette - 30 mars 2011 10:25

Tjolahopp!


Nu va de ett tag sedan jag skrev, men har jobbat typ 9 dagar av 10 & så har jag & Tonie fixat staketet som va trasigt & byggt grindar runt hans hus, så nu kan hundarna springa lösa hej vilt utan att vi behöver oroa oss för att de springer iväg.


Hela fredagen höll vi på, känns så gott när man kan jobba tillsammans, jag sågade alla virken medans Tonie mätte upp hur vi skulle ha det, han är ju lite säkrare på mätning än vad jag e & sedan byggde vi grindarna tillsammans.

Nu är det bara målningen kvar, men de tar vi när det blir lite varmare ute :-)


I måndags blev det en ridtur med tjejerna i stallet, blev en oplanerad tur, men trevligt ändå :-) Längtar sjukt mycket efter att ev få min foderhäst nu som är på g. Får verkligen hoppas att de går i lås!


Igår hände dock en tråkig sak, min gamla klasskamrat från Barn & Fritids tiden somnade in efter 16 mån kamp mot sin cancer, man & 4 småbarn lämnar hon efter sig. Det är fruktansvärt! Fy vilken hemsk & elak sjukdom.

Jag hade själv cancer för snart 11 år sedan, också en elakartad, men jag klarade mig, & det är jag så tacksam för! Önskar av hela mitt hjärta att det någon gång finns någon som hittar ett botemedel mot denna sjukdom!


Planerna på att flytta till Tonie är nu mer eller mindre klara, kommer succesivt ta hit mina grejer & sedan fixa till mitt hus med lite nya golv/golvlister, köpte nytt golv till mitt sovrum häromdagen som jag blev blixtförälskad i, Silver Ek hette det. Skönt att man slipper stressa utan kan flytta sakerna i lugn takt för att sedan fixa huset när det står tomt & därefter hyra ut det.


Städat & fixat i Tonie´s hus också, bytt gardiner m.m Är mer eller mindre ett heltidsjobb att ha hus! Alltid något som måste göras både utvändigt/invändigt. Men kul!


Nedan följer lite bilder på nybyggda grindar, gardinbyte etc.....


Ha det så gott i vårsolen! Vi hörs säkert snart igen!!


      



☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards