Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Mariette - 3 februari 2011 14:45

Ja, då jobbar man 40 tim på 4 dagar, sliter på både kropp & själ, men man måste ju för att få livet att gå runt.....Senaste elräkningen va inte att leka med, ibland ångrar man att man har ett eget hus, men man har igen de på somrarna. Tänker inte sälja mitt hus om jag flyttar permanent till Tonie, tänker då hyra ut de istället till någon trevlig familj eller par.....Kommer dock vara noga med vem som får hyra.....Flera ref kommer att krävas.....misstänkt drogfolk går FETBORT! Hatar droger, har aldrig testat & är så stolt över det :-) *Klappar mig själv på axeln* Och ingen i min närhet/familj får göra de heller för jag tvekar inte att göra en anmälan om narkotikabrott oavsett om det är mina egna bröder, syskonbarn m.fl


En bekant till mig i Dalarna har en basjkirhäst som hon vill ha ut på foder, en snygg valack som tidigare varit avelshingst. Hade jag haft råd hade jag tagit honom direkt, han e gudomligt vacker.....& snäll. Hennes dotter på 5 år har galopperat på honom & hon själv hoppar barbacka & rider bettlöst på honom :-)


Mina vovvar har de bara bra, ( kallar även Tonie´s hund Etna för min hund ) de håller alla sams, även när de äter märgben, inte ens Etna är aggressiv längre som de påstods då hon åt ben, min tik Zorba har nog fått Etna i balans....säger inget mer så har jag inget sagt, trygga hundar får automatiskt ett stabilt & balanserat psyke & då håller hundar automatiskt sams....svårare än så är det inte ;-)


De sades ju att Etna var rädd för kompostgaller & dammsugare också....Jisses.....har jag inte märkt av för fem öre, jag kan t.o.m dammsuga henne när hon fäller och hon kliver över kompostgaller hemma om de ramlat ner på golvet. Så med de kan jag bara säga att hon måste varit väldigt otrygg innan.
Känner mig grymt stolt över att jag & Zorba fått Etna till att må bra :-)


*Bilderna; hundarna tillsammans i full märgbensätning* :-)


    



☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards