Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Mariette - 4 februari 2011 14:15

Nu är 4 nätters jobb avklarade & de har gått kanon! 2 nätter på neurologen/hjärnskadeteamet & 2 nätter på mitt ordinarie jobb i kommunen.


Ska kolla mitt schema hur det ser ut så jag kan boka upp mig på att rida "Indy", vi är ju 2 medryttare på honom så vi får kompromissa ;-) lättare för mig att kunna rida lediga dagar efttersom man sover bort i stort sett hela dagen då man är i en arbetsperiod.


Idag kommer Kärleken hem, blir nog en bio i kväll & i morgon ska hockeynissen Jonas Frögren komma på middag hos oss. Är ju Bo & Leva mässa i helgen också som jag vill åka på....kolla läget i dessa tider med allt som har med boendet & dess kostnader & göra m.m Man kanske kan få lite tips....Måste erkänna att jag är stolt som har ett alldeles eget hus själv, många tror att man som tjej har tummen mitt i handen, men man kan inte dra alla tjejer över samma kant ;-)


Har idag även fått hem papper från Örebro Kennelklubb, ska ju dit den 20 feb med Gombo på Inoff. Utställning, I hans klass tävlar sammanlagt 76 hundar, varav 12 st är leonberger. Men innan dess är det utställning i Motala den 13 feb, en rasspecial för leonberger, 147 hundar anmälda sammanlagt, varav 22 st valpar, 13 hanar & 9 tikar. Får väl se hur det går, Tonie får vara fotograf ;-)


Ne, nu ska jag städa, diska & fixa, ett ont måste när man har ett boende, men ack så gott när det är klart! Bilderna nedan är från mitt nyrenoverade badrum :-)

       



☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards