Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Mariette - 7 februari 2011 14:45

Tjo!

Har nu sökt nytt jobb inom Karlstad Kommun, behandlingsassistent/boendestödjare till ett nytt boende som öppnar i April. Va personer med psykiska problem samt olika former av missbruk som skulle bo på de boendet. Får väl se om intresse finns.....Risken är ju att det är asmånga som söker det, men söker man det inte så får man heller inte chansen ;-)

Men jag tror inte att min chef inom personlig assistans vill släppa mig.....De e ju så måna om att jag ska jobba kvar & jag har aldrig varit övertalig längre än 2-3 v när någon brukare gått bort som jag jobbat hos, de har minsann fixat första bästa till mig medans flera av mina andra gamla arbetskamrater ännu är övertaliga.....Men det är kul att veta att man är duktig på sitt jobb & att de är måna och vill ha mig kvar :-)

Förra året fick jag erbjudande att jobba på IVA ( IntensivVårdsAvdelningen ) detta tack vare min chef i kommunen som gav referenser åt dom på sjukhuset, men jag tackade nej eftersom jag behövde vara lite ledig också.....

I helgen blev det dessutom en oplanerad utgång med Jonas som vi hade bjudit hem på middag, jag hade lagat mangochutney-kyckling och så softade vi med lite vin, sedan hakade vi med Jonas ut, hamnade på Blå och gick sedan vidare till Harrys, inget favvoställe för min del, men de dög & jag hade askul & jag va ute helt osminkad för en gång skull, och fick väl lite fundersamma blickar från nerspacklade stackars tjejer som inte vågar gå ut/visa sig utan smink.

Jag e nöjd med mig själv iallafall, synd att inte fler vågar vara nöjda med sig själva. Och de va såååå gött att bara krypa ner när man kom hem utan att behöva tvätta av sig en massa klet, tycker för övrigt att huden blir förstörd/rynkig av all kosmetika/lotions m.m därför sminkar jag mig så sällan. Får ju visa leg på Tempel när de är 20-23 årsgräns samt på bolaget flera gånger....& jag blir 35 i år.....Jag gläds med det varje gång :-)

Börjar få lite "nerver" inför hundutställningen till helgen.....Blir en tidig resa, men vad gör man inte för sin guldklimp till Riddare ;-)

/Mariette

    


☆ Presentation ☆


Välkomna till Mariette alias "Marre" !
På den här sidan tänkte jag dela med mig av mina tankar känslor & åsikter, samt positiva & negativa händelser som man får vara med om i livet.Men vem är jag då....? Jo, jag är en glad framåt tjej med fötterna på jo

☆ Arbete ☆

Cert Hundfysioterapeut på Rehabiliteringsavdelningen,

Specialistdjursjukhuset i Strömsholm

☆ Senaste Inläggen ☆

☆ Fråga Mig ☆

6 besvarade frågor

☆ Kategorier ☆

☆ Kalender ☆

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

☆ Sök i bloggen ☆

☆ Gästbok ☆

☆ Arkiv ☆

☆ Besöksstatistik ☆

☆ RSS ☆

☆ Översätt/Translate ☆


Ovido - Quiz & Flashcards